0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Queens

Biografie The Queens

Sinds het prille begin van 2023 vormen zangeressen Milou Hesselink en Emma Buisman een gloednieuw zangduo onder de naam ‘The Queens”. Samen tillen ze de kunst van het zingen naar een nieuw niveau en brengen ze een uniek muzikaal repertoire tot leven.

Van ABBA tot Goldband

Het repertoire van dit fantastische duo is een muzikale reis door de tijd, bestaande uit de allergrootste hits van de jaren 70 tot nu. Van iconische nummers van ABBA tot de onweerstaanbare deuntjes van The Weather Girls en van de tijdloze hits van Rihanna tot eigentijdse nummers van Goldband. Met ‘The Queens’ ben je verzekerd van een meezing feestje dat de harten van het publiek verovert.

Boek dit powerduo bij Burolivemuziek.nl

Deze powervrouwen hebben een schat aan ervaring opgebouwd op diverse podia, zowel in Nederland als daarbuiten. Ze hebben hun indrukwekkende zangtalent ingezet in verschillende ABBA Tribute bands, schitterden in diverse musicalproducties, en maakten deel uit van veelgeprezen coverbands. Bovendien fungeerden ze als backing vocalisten voor diverse bekende artiesten en TV-programma’s. Hun liefde voor het podium is onmiskenbaar, en ze zijn vastbesloten niets minder dan een feestje te bouwen samen met het publiek.

De Ultieme Feestervaring

Deze act kan ook worden uitgebreid met de Disco Kings. DJ Christo brengt zijn uitgebreide ervaring in en zorgt, afwisselend met ‘The Queens”, voor een onvergetelijke avond die zowel jong als oud zal bekoren. Samen vormen ze de ultieme feestcombinatie voor elk evenement. Wil jij ontdekken hoe ze van jouw evenement een onvergetelijke belevenis kunnen maken? Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke muzikale ervaring met ‘The Queens’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Queens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie