0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brooklyn Bounce

biografie Brooklyn Bounce

Brooklyn Bounce is een van de vele namen gebruikt door de Duitse house-producenten Matthias Menck (Double M) and Dennis Bohn (D-Bone) en maakten oa ook remixen voor  onder andere Scooter en Kool & the Gang.

90’s en 00’s act

Menck en Bohn, beiden geboren in Hamburg, ontmoetten elkaar in 1995. Het duo stond voor het eerst in de hitlijsten als Boyz R Us met de single “Singin’ In My Mind”.
In 1996 debuteerde het duo als Brooklyn Bounce met “The Theme (Of Progressive Attack)” als eerste hit, die in een mum van tijd bovenaan de Duitse hitlijsten stond.
Dit succes was de aanleiding voor hun eerste album The Beginning.

Voor de Brooklyn Bounce live act werd gebruik gemaakt van een lijst live artiesten. De producers zelf bleven alleen produceren.  In de lijst vinden we onder andere René “Diablo” Behrens, Ulrika Bohn, Alejandra Cuevas-Moreno en Stephan “Damon” Zschoppe. Zangers werden enkel vernoemd na het uitbrengen van “Bass, Beats and Melody” in november 2000.

Brooklyn Bounce is in Nederland slechts bekend van het nummer ‘Love Bizarre’ welke in 2001 uitkwam.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brooklyn Bounce boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties