0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alice DJ

Biografie Alice DJ

De groep bestond uit de muziekproducenten Pronti (geboren als Sebastiaan Molijn), Kalmani (geboren als Eelke Kalberg) en DJ Jurgen en zangeres Judith Anna Pronk. Mila Levesque en Angelique Agerkop waren de vaste achtergronddanseressen.

bekend van hitsingle Better of Alone

Angelique Agerkop volgde danslessen en werd na een vierjarige studie aan het Alvin Ailey American Dance Theater in New York, zangeres van Alice Deejay.
Alice Deejay bracht hun eerste single uit in 1999.

“Better Off Alone” werd een grote hit in Engeland, waar het nummer hoog in de hitlijsten belandde en platina werd.
Het in november uitgebrachte “Back In My Life” werd eveneens een succes.

Alice dj scoren internationale hits

Hoewel in Nederland Back in my Life als eerste single van Alice DeeJay geldt, werd DJ Jurgens Better Off Alone internationaal al als “Alice DeeJay”-single uitgebracht.
Het eerste en tevens enige album van de groep, “Who Needs Guitars Anyway?”, werd op 11 april 2000 uitgebracht. In het Verenigd Koninkrijk haalde het de album top 10. Ook de daaropvolgende drie singles “Will I Ever”, “The Lonely One” en “Celebrate Our Love” haalden in Het Verenigd Konkrijk de top 20, al behaalde iedere single een lagere plaats dan zijn voorganger. Hetzelfde gebeurde in Nederland, waar, op “Celebrate Our Love” na, iedere single in de top 20 terechtkwam.

Na een eerste poging in 2010 is in maart 2014 bekend geworden dat Alice Deejay weer de planken op gaat in een andere formatie met de Amsterdamse Ilona als leading lady. De naam Alice Deejay is tevens gereduceerd tot Alice DJ.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alice DJ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties