0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Alice DJ

Biografie Alice DJ

De groep bestond uit de muziekproducenten Pronti (geboren als Sebastiaan Molijn), Kalmani (geboren als Eelke Kalberg) en DJ Jurgen en zangeres Judith Anna Pronk. Mila Levesque en Angelique Agerkop waren de vaste achtergronddanseressen.

bekend van hitsingle Better of Alone

Angelique Agerkop volgde danslessen en werd na een vierjarige studie aan het Alvin Ailey American Dance Theater in New York, zangeres van Alice Deejay.
Alice Deejay bracht hun eerste single uit in 1999.

“Better Off Alone” werd een grote hit in Engeland, waar het nummer hoog in de hitlijsten belandde en platina werd.
Het in november uitgebrachte “Back In My Life” werd eveneens een succes.

Alice dj scoren internationale hits

Hoewel in Nederland Back in my Life als eerste single van Alice DeeJay geldt, werd DJ Jurgens Better Off Alone internationaal al als “Alice DeeJay”-single uitgebracht.
Het eerste en tevens enige album van de groep, “Who Needs Guitars Anyway?”, werd op 11 april 2000 uitgebracht. In het Verenigd Koninkrijk haalde het de album top 10. Ook de daaropvolgende drie singles “Will I Ever”, “The Lonely One” en “Celebrate Our Love” haalden in Het Verenigd Konkrijk de top 20, al behaalde iedere single een lagere plaats dan zijn voorganger. Hetzelfde gebeurde in Nederland, waar, op “Celebrate Our Love” na, iedere single in de top 20 terechtkwam.

Na een eerste poging in 2010 is in maart 2014 bekend geworden dat Alice Deejay weer de planken op gaat in een andere formatie met de Amsterdamse Ilona als leading lady. De naam Alice Deejay is tevens gereduceerd tot Alice DJ.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alice DJ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie