0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Lisa D

Biografie Lisa D

Op zoek naar een een talentvolle singer/songwriter? Lisa D is naast singer/songwriter ook producer, pianist en live looping artiest met een uitgebreide achtergrond in zowel muziekproductie als performance!

Wereldwijde optredens

Lisa’s professionele CV bevat wereldwijde optredens voor grote merken als Mercedes-Benz, Philips, Ritz Carlton, Four Seasons, The Oberoi, Sheraton, Hilton, Armani, Pacha, Burj Al Arab Dubai, Crazy Pianos Scheveningen, de militaire kampen in Afghanistan en nog veel meer. Ze heeft 7 jaar in Dubai gewerkt als artiest en ook nog een jaar in Berlijn. Naast al deze grote shows heeft ze ook veel samengewerkte met Nederlandse artiesten en TV persoonlijkheden .

Boek Lisa D nu bij Burolivemuziek.nl

Of u nu op zoek bent naar fijne achtergrondmuziek voor uw evenement, high-end entertainment met lekkere meezingers, met meer dan 15 jaar internationale ervaring weet Lisa precies hoe ze zich moet aanpassen aan uw evenement.
Lisa’s repertoire varieert van pop, Top 40, house, RnB, jazz standards, tot aan hollandstalig, 70’s, 80’s, 90’s, en disco. Ze treedt solo op als zangeres/pianist/looping station act/DJ, maar is ook eventueel te boeken met een band.

In 2009-2019 bracht Lisa Dijkman diverse zelfgeschreven singles uit. Een van deze tracks haalde de Top 100 chart. Sinds 2020 schrijft, produceert en released ze haar eigen muziek onder haar nieuwste project LYZZ, met dit project richt ze zich voornamelijk op melodic techno, deep house & electro.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lisa D boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie