0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
US2 Music
  • Info
  • Repertoire

Biografie US2 Music

Us2 Music is een uniek en ijzersterk duo bestaande uit vader en dochter en allebei geboren voor de muziek. IJsbrand is al meer dan 40 jaar een rasechte beroepsmuzikant en entertainer.

Melissa zong en danste bijna eerder als dat ze kon lopen. Op haar vijftiende werd het serieus en was zij vastberaden om in de voetsporen van haar vader te treden. Sinds 2010 is dit vader en dochter duo onder de naam Us2 Music actief.

Uniek in samenzang

Dit vader-dochter duo is uniek in samenzang. Zij kennen elkaars stem en weten wat ze met hun vocale klanken kunnen doen als deze bij elkaar komen. Met hun prachtige stemgeluid en unieke samenzang zetten vader en dochter een geweldig repertoire neer wat leid tot een onvergetelijk en geslaagd geheel.

Luister en dans mee op prachtige duetten, zowel easy listening als dance en up-tempo. Een genot voor het oor, want zoals je de muziek met US2 Music beleefd, zo vind je het nergens meer!

Reis door de tijd

Met US2 Music ga je mee op een muzikale reis door de tijd. Met hun hart allebei in de golden oldies van vroeger, worden deze liedjes ook altijd ten gehore gebracht. Maar ook de muziek van nu! Van ballads tot pop en rock, niets is te gek!

Ga met ze mee en dans op de muziek die je allang vergeten was. De pareltjes die je nooit meer hoort maar stiekem nog oh zo goed weet mee te zingen, zodra ze uit hun speakers schallen!

IJsbrand van Belleghem

IJsbrand heeft zijn sporen dikwijls verdiend. Hij weet van wanten en dat hoor je. Als zanger en drummer van beroep timmert hij al meer dan 40 jaar aan de weg met zijn band Paradise. Ook heeft hij met zijn collega’s de ongekend populaire tribute band The Cat’s Aglow.

Door de jaren heen heeft hij meegedaan aan diverse talentenshows, waaronder de Soundmixshow van Henny Huisman. In 2019 stond hij in de finale van The Voice Sr. en in 2020 deed hij mee aan het SBS6 televisie programma ‘Thank you for the music’.

Melissa van Belleghem

Met ruim 25 jaar ervaring behoort Melissa tot de allround professionals, en dát hoor je! Van bruiloft tot kermis, van algemeen tot thema-avonden en zelfs ‘tributes’.

Door de veelzijdigheid in haar stem kan ze veel genres aan en zingt zij met gemak de liefste ballads, rockt zij lekker weg met een stevig rauw randje, kent zij ongekende hoogtes in de popsongs en vermaakt zij jou zelfs als countryzangeres met haar authentiek Amerikaanse country stem.

Imitaties en tribute songs

Ook als imitatie act kennen IJsbrand en Melissa geen grenzen. Laat je niet voor de gek houden als je de exacte stemgeluiden van Hazes, Joling, Norah Jones, Dolly Parton, Tom Jones, Pavarotti, Tina Turner en vele anderen hoort.

Het zijn IJsbrand en Melissa die jou samen vermaken met de hits van toen, op unieke wijze en een angstaanjagend goede imitatie.

Us2 music boeken voor het scherpste gage

US2 Music boek je als tape act met eigen geluidsset voor alle gelegenheden. Bruiloften, kermissen, pleinfeesten, recepties, bedrijfsfeestene en diners. Maar ook op ceremoniële gelegenheden zoals bijvoorbeeld uitvaarten en trouwceremonies leveren zij de kwaliteit die jij zoekt.

 

Adele
Abba
Elton John
Kiki Dee
Dolly Parton
Janis Joplin
Sonny and Cher
Michael Bublé
Robbie Williams
Frank Sinatra
The Supremes
The Trammps
Simon and Garfunkel
Danny Vera
Amy Winehouse
Carly Simon
The Beatles
Tina Turner
The Rolling Stones
Gerard Joling
Tom Jones
CCR
Billy Joel
Anita Meyer
Stevie Wonder
Shakira
Bruno Mars
Paul McCartney
Pointer Sisters
André Hazes
Tino Martin
Marco Borsato
Guus Meeuwis
Davina Michelle

En vele vele anderen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je US2 Music boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie