0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jazz duo

Biografie Jazz duo

Met bassist Nick McGuire vormt Joost Zoeteman een Jazz duo dat zeer geschikt is voor achtergrondmuziek van kleinschalige evenementen (denkt u bijvoorbeeld aan een receptie of bruiloft). De combinatie van jazz gitaar en contrabas geeft een warm, zacht geluid.

Jazz duo boeken of inhuren

Dit jazz duo spelen bekende jazz standards uit het Great American Songbook. Enkele voorbeelden uit het repertoire zijn; Autumn Leaves, How High the Moon, My Funny Valentine en the Girl from Ipanima.

Boek jazz artiesten

Het JZ Jazz duo is zeer geschikt voor achtergrond muziek tijdens zakelijke events, recepties, diners en geeft het vaak zakelijke karakter van recepties een ontspannen en gezellige sfeer.

Jazz duo boeken voor scherpste tarief

Voor de grotere evenementen is het mogelijk de live achtergrondmuziek van het duo uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, drummer, violist of zangeres en kan er, indien gewenst, van sfeermuziek overgeschakeld worden naar muziek die meer op de voorgrond aanwezig is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jazz duo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties