0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bella Vista

Biografie Bella Vista

Bella Vista bestaat uit Petra en Thomas, ze maakte hun debuut met de single “Die Stunde der Wahrheit” in 1991.
Het Duitse schlager duo was wel 171 keer per week op de radio te horen en hiermee werd een dikke streep gezet onder hun succesvolle radio populariteit.

Schlagers

Na meerdere succesvolle hits zoals “Was kann schöner sein” en “Gnadenlos gut” staan Petra en Thomas niet meer met zijn tweeën op het podium.
Ze worden nu ondersteund door de achtergrond-zangeressen/-danseressen Alexa en Conny.
Ondanks het succes gaan Petra en Thomas sinds 1 januari 2016 weer als duo optreden zoals ze hun carrière begonnen zijn.

Hoogtepunten

Bella Vista nam in 2002 de internationale schlager prijs van radio RP2 in ontvangst.
Ze waren te gast in zeker 8 duitse TV shows waaronder ZDF Fernsehgarten, ARD Musikantenstadl en Schlagerclub van Super RTL.
Hun muzikale succes word bewezen doordat ze meer dan 60 titels op de markt brengen waarvan er in totaal bijna 1 miljoen worden verkocht!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bella Vista boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties