0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Suitz

Biografie Suitz

Met Suitz haal je twee jonge super-enthousiaste muzikanten in huis die met hun enorme muzikaliteit iedere tent akoestisch op z’n kop zetten! Strak in pak uit je dak!

akoestisch muziek boeken of inhuren

Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant en van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij. Waanzinnig goed op elkaar ingespeeld en interactief met hun publiek bezig.

coverband boeken voor scherpste gage

Dit publiek deint lekker mee tijdens de feestnummers, maar zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten.

Suitz boek je simpel online

Raak ontroerd, zing uit volle borst mee, doe een dansje, en maak vooral plezier!  De mannen in pak zorgen ervoor!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Suitz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties