0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Helemaal Hollands

Biografie Helemaal Hollands

Ooit zijn Carlo & Leo hun samenwerking gestart in de Hennie Huisman Soundmixshow. Daarna ging de carrière van Carlo & Leo in een stroomversnelling. Wekenlang stonden zij in de hitlijsten met de zomerhit “I save the day”.

Na een aantal engelstalige knallers  besloten zij toch in 2005 weer terug te keren naar hun Hollandse roots.

feestduo boeken of inhuren

Met stampende medleys en eigen Hollandstalige hits wisten zij in korte tijd de liefhebber van het Nederlandse lied voor zich te winnen.
Heel Nederland feest mee op de opvolgers “Omdat ie zo mooi is”, “Delilah”, “Ben je vergeten”, “Zak eens naar beneden” en natuurlijk het inmiddels wereldberoemde “Waar is dat feestje?”.

feestzangers bij Burolivemuziek.nl

De absolute doorbraak kwam in 2011 met de hit ‘De Ober’. Het door Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer geschreven feestnummer.

Het succes van Carlo en Leo gaat maar door en zijn inmiddels vaste artiesten bij o.a. ‘Tros muziekfeest op het Plein’ en ‘Hart voor Muziek’. Ook zijn ze een graag geziene gast bij Sterren.nl. Kortom, Carlo en Leo staan garant voor een avond vol gezelligheid.

Helemaal Hollands boeken voor scherp gage

Helemaal Hollands zorgt met hun brede repertoire voor een onvergetelijke, feestelijke en vooral gezellige avond. Ze combineren hun eigen grote hits met spamende feestmedley’s, waardoor het meezinggehalte enorm hoog ligt. Helemaal Hollands streven naar tweestemmig feest maken: zingen en feesten tegelijk.

Dit zijn ook nog andere gezellige feest duo’s;
Gebr. Ko
Dikdakkers
Feestteam
Lawineboys

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Helemaal Hollands boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie