0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Helemaal Hollands

Biografie Helemaal Hollands

Ooit zijn Carlo & Leo hun samenwerking gestart in de Hennie Huisman Soundmixshow. Daarna ging de carrière van Carlo & Leo in een stroomversnelling. Wekenlang stonden zij in de hitlijsten met de zomerhit “I save the day”.

Na een aantal engelstalige knallers  besloten zij toch in 2005 weer terug te keren naar hun Hollandse roots.

feestduo boeken of inhuren

Met stampende medleys en eigen Hollandstalige hits wisten zij in korte tijd de liefhebber van het Nederlandse lied voor zich te winnen.
Heel Nederland feest mee op de opvolgers “Omdat ie zo mooi is”, “Delilah”, “Ben je vergeten”, “Zak eens naar beneden” en natuurlijk het inmiddels wereldberoemde “Waar is dat feestje?”.

feestzangers bij Burolivemuziek.nl

De absolute doorbraak kwam in 2011 met de hit ‘De Ober’. Het door Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer geschreven feestnummer.

Het succes van Carlo en Leo gaat maar door en zijn inmiddels vaste artiesten bij o.a. ‘Tros muziekfeest op het Plein’ en ‘Hart voor Muziek’. Ook zijn ze een graag geziene gast bij Sterren.nl. Kortom, Carlo en Leo staan garant voor een avond vol gezelligheid.

Helemaal Hollands boeken voor scherp gage

Helemaal Hollands zorgt met hun brede repertoire voor een onvergetelijke, feestelijke en vooral gezellige avond. Ze combineren hun eigen grote hits met spamende feestmedley’s, waardoor het meezinggehalte enorm hoog ligt. Helemaal Hollands streven naar tweestemmig feest maken: zingen en feesten tegelijk.

Dit zijn ook nog andere gezellige feest duo’s;
Gebr. Ko
Dikdakkers
Feestteam
Lawineboys

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Helemaal Hollands boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties