0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vieze Jack

Biografie Vieze Jack

Vieze jack is een zelfbedacht icoon die geweldige vermaakte nummers zingt en je meesleept in de wereld van gekkigheid en dollen. Een nette man die niet vies is van een feestje….!!

carnaval act boeken of inhuren

De meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en on-charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden.

feestartiest voor scherpste gage boeken

Na het lanceren van zijn hits Ik ben Jack (2013), Derin Deruit (2014) en Jump 4 Jack (2015) is Jack niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.
Zijn hit Captain Jack is meer dan 3 miljoen keer bekeken op Youtube en was de carnavals kraker van 2016.

Vieze Jack boeken of inhuren

In 2017 kwam hij wederom met een hete feestknaller als Brandweerman Jack. Stook het vuurtje lekker op, want Jack brandt van verlangen om jouw brandje te komen blussen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vieze Jack boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties