0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vieze Jack

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feestartiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

carnaval act boeken of inhuren

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube en werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Ook on stage een ongekend spektakel.

Vieze Jack boeken of inhuren

Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Boek een artiest voor carnaval

Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen, en veroverde de nr 1 positie met zijn nieuwste feestplaat: “De Hut Verbouwen”. In 2017 kwam hij wederom met een hete feestknaller als Brandweerman Jack. Stook het vuurtje lekker op, want Jack brandt van verlangen om jouw brandje te komen blussen.

feestartiest voor scherpste gage boeken

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden.

Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vieze Jack boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties