0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Andy Dellenoy

Biografie Andy Dellenoy

Andy Dellenoy is een professionele zanger/muzikant die in 2014 zijn 25 jarig jubileum beleefde. Al sinds zijn 18e jaar treed Andy op als artiest. Voornamelijk als zanger/entertainer of als pianist/one-man-band. Met behulp van zijn piano/keyboard, zeer goede zangstem en een hoop enthousiasme weet Andy het publiek te bespelen als geen ander.

Knallende party of stijvol easy-listening

Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/toetsenist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar ook uitstekend op zijn plaats is, op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Met muziek naar ùw keuze.  Zijn repertoire, en dus zijn inzetbaarheid, is zeer groot. Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, Latin, Rock, Blues, Seventies, of alleen maar relaxte achtergrond muziek?  All-round muziek, of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen? U ziet, &y kan alle kanten op…

Professioneel met vele mogelijkheden

Andy is een full-time professional met vele mogelijkheden. Als losse entertainer/gastzanger of met een avondvullend programma. Een one-man-band, als duo, of met de spectaculaire pianoshow, themagerichte shows … Teveel om op te noemen. Daarom hebben wij voor u alles uitgebreid op deze website geplaatst.

Andy Dellenoy boek je tegen de scherpste prijs.

Andy is te boeken als, one-man-band, (bruiloft) zanger/entertainer, pianoshow of duo pianoshow. Informeer naar de mogelijkheden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Andy Dellenoy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties