0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Goldies

Biografie De Goldies

De Goldies zijn 4 multi instrumentalisten pur sang die in een akoestische live setting het radioprogramma “arbeidsvitaminen” tot leven brengen. Een groot repertoire uit het oldies tijdperk.

Akoestische band boeken of inhuren

Proud Mary, Bad Moon Rising, Mr. Tamborine Man, Mrs. Robinson, La Bamba, Alice, Country Roads, Yellow River, All My Loving. Maar ook hits als  Met de vlam in de pijp, Kom van dat dak af, reetpetite,  I’m on Fire en Thank God I’m a Country Boy.

muziek uit de jaren 50, 60 en 70

Dit akoestische quartet is op diverse manieren in te zetten; van easy listening op de achtergrond aanwezig of uitnodigend tot meezingen en swingen. Zij voeren graag uw feest naar de juiste toon.

De Oldies boeken voor scherpste gage

De Oldies spelen al sinds 1990 samen en hebben al in alle hoeken van NL gespeeld en zelfs tot in het buitenland. Zowel nationaal als internationaal ook prijzen gewonnen.

Multi inzetbaar en mobiel

De heren spelen mobiel en kunnen zich derhalve steeds, al musicerend, verplaatsen en dit zorgt voor een feestelijke sfeer op de gehele feestlocatie. Daarnaast hebben ze een persoonlijke en bijzondere benadering. Er kunnen ook verzoekjes worden ingediend.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Goldies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties