0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nieuwe Helden

Biografie Nieuwe Helden

Wij presenteren een aanstekelijk, enthousiast en flexibel trio; “Nieuwe Helden”. Dit akoestische trio van muziekliefhebbers zorgt voor goede muziek en sfeer.

Duo en trio boeken of inhuren

Nieuwe Helden speelt zowel bekende als verrassende nummers uit de vorige eeuw. Het repertoire bestaat uit instrumentale en vocale nummers uit diverse muzikale genres. De muziekstijlen van het trio zijn voornamelijk; retro pop, rock ’n roll, swingjazz, country en soul en af en toe een beetje Spaanse flair eroverheen!

Nieuwe helden boeken voor scherp gage

Nieuwe Helden speelt gewoonlijk zonder geluidsversterking. Het drietal wisselt regelmatig van speelplek en heeft op een plezierige manier contact met het publiek.

multi inzetbaar trio

Ideaal voor situaties waarbij live muziek met een aangenaam geluidsniveau gewenst is zoals bij diners, recepties, bruiloften, presentaties, borrels, ontvangsten, kleinschalige evenementen en privéfeesten.

allround duo inhuren

Het trio kan worden uitgebreid met een drummer. Bij een vaste speelplek is lichte of volledige geluidsversterking mogelijk met eigen geluidsinstallatie.

  • Kok de Koning: trekharmonica en zang
  • Optineel (Sascha Pöpping: drums, percussie en zang)
  • Remco Posthumus: gitaar en zang
  • Jan-Paul van der Hoeven: contrabas en zang

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nieuwe Helden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties