0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zanger/DJ Patrick Willemse

Biografie Zanger/DJ Patrick Willemse

Zanger/DJ Patrick Willemse is zo’n gezellige artiest die je eigenlijk wekelijks wel wilt hebben op je feest of evenement. Met ruim 25 jaar ervaring heb je een zeer groot repertoire met Engelse en Nederlandse nummers.

Boek een zanger

Naast zanger is Patrick tevens DJ en verzorgt zo zijn eigen pauzes met verzoekjes. De muziek die niet op zijn zang repertoire staat, staat uiteraard wel op het dj repertoire en dat maakt het een perfecte combi voor ieder feest, bruiloft of evenement.

Zanger/DJ Patrick Willemse boeken

Patrick is in het bezit van een representatief set geluid en licht en kan met gemak tot 500 personen een sfeervolle feestavond zingen en draaien. Maar wil je hem voor enkel een half uur optreden is dat uiteraard ook mogelijk.

Het repertoire van Patrick is zeer groot en bevat naast gezellige feestmuziek ook heerlijke romantische sfeermuziek voor iedere gelegenheid.

Meer DJ/zang combi’s zijn
Douwe Kamminga 
Bernard Karsten
Ben Sproet
Marco Verriet

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger/DJ Patrick Willemse boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties