0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Shirma Rouse

Biografie Shirma Rouse

Rouse werd vooral bekend als achtergrondzangeres, onder andere bij Izaline Calister en Anouk. In 2010 bracht ze een cd uit met voornamelijk soulnummers, genaamd Chocolate Coated Dreams. In 2012 kwam er een tweede cd uit, Shirma Rouse sings Aretha, waarmee ze een theatertournee deed.

Bekende zangeres boeken of inhuren

In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival in Malmö. Hier werd ze door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres. Datzelfde jaar deed Rouse mee aan The voice of Holland. Alle stoelen draaiden in haar auditie om en ze koos Trijntje Oosterhuis als haar coach

Backing vocals diverse artiesten

In het verleden heeft ze als backingvocalist met vele grote artiesten gewerkt zoals, Chaka Khan, Micheal Bolton, Metropole Orkest, Intwine, Extince, Wouter Hamel, Candy Dulfer, Alain Clark, Anouk, Glennis Grace, Randal Corsen, Tribute 2 Bob Marley, Carlo de Wijs.

Shirma Rouse boeken voor scherp gage

Shirma zingt in haar ‘soulfull’ set o.a. de volgende nummers;
Think
Satisfaction
Respect
Chain of fools
Proud mary
Somethings got a hold on me
I’m every woman
Imagine
End of the road
Natural woman

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Shirma Rouse boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties