0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
CPG

Biografie CPG

Een top-act van wereldklasse, waar Nederland trots op mag zijn en zeker niet omheen kan. CPG, Staat voor de initialen van de divas en doen hun namen met flair eer aan.

CPG zijn: Charming Cathy-Jack (Jacqueline Jonkers), De Proud Peggy (Sandaal) en De Gorgeous Gitty Pregers
Indien nodig wordt het glamour trio ondersteund door powerhouse Sophia Wezer als de vaste vervanger van het trio.

Back to the hits van de jaren ’70, ’80 en ’90

Allen hebben hun basis liggen in het theater en waren te zien in succesvolle musicals als The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wizz en Dreamgirls.

De jaren zeventig, tachtig en negentig laat CPG al zes jaar opnieuw herleven, maar de dames deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Sister Sledge, CeCe Peniston, Robin S, Faith Evans, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van internationaal niveau.

Winnaar The Winner is…

Nadat de dames in 2012 de finale wisten te behalen van het SBS 6-programma The Winner Is… , is CPG in een stroomversnelling geraakt. CPG, inmiddels omgedoopt tot CPG-Divas waren zeer recent nog te zien op SBS 6 in het TV –Programma ‘Beter dan het origineel’.

De dames zijn niet alleen in Nederland actief maar stonden ook op exclusieve feesten in o.a. Monaco met o.a. Nile Rodgers (get Lucky)
CPG staat al jaren als slotact geprogrammeerd voor meer dan 50.000 mensen tijdens het eindfeest van de Gaypride in Mas Palomas Gay Pride te Gran Canaria.
En in 2013 sloot CPG de Nederlandse Gaypride af in Amsterdam op het Rembrandtplein.

Let’s get back to the music from the 80’s

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je CPG boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties