0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Shaydie

Biografie Shaydie

Shaydie is een Nederlandse zangeres en danseres. Ze is bij het grote publiek bekend geworden als de zangeres van de happy hardcore hits van DJ Paul Elstak. Ze was het boegbeeld in de videoclips van de 4 grootste hits van DJ Paul Elstak: Luv U More, Rainbow In The Sky, Don’t Leave Me Alone en The Promised Land.

Zangers en zangeressen boeken

Sinds 2006 is Shaydie weer terug op het podium, als backup-zangeres in de groep Diva’s of Dance, met Anita Doth van 2 Unlimited, Des’ree van 2 Brothers On The 4th Floor, en Linda van T-Spoon.

Boek een artiest op Burolivemuziek.nl

Al jong stond Shaydie op het podium met haar eerste grote passie: klassiek ballet en treedt regelmatig op voor kleine gezelschappen en theater. In 2007 begint ze haar eigen live-act, samen met MC Jerry en 2 danseressen.

Shaydie boeken voor scherpste gage

In een 30 minuten durende liveshow komen alle grote hits voorbij.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Shaydie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties