0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Toy Box

Biografie Toy Box

Het popduo Toy Box scoorde in de jaren ’90 een grote hit met de nummers Tarzan & Jane, Best Friend en The Sailor Song en zijn vanaf nu weer te boeken voor de (foute) 90’s party’s/feesten.

Jaren 90 act boeken

Toy Box bestond sinds de oprichting en bestaat nu nog steeds uit Amir El Faki en Anila Mirza. Hun eerste grote hit was Tarzan & Jane, die in het voorjaar van 1999 op de tweede plaats in de Nederlandse hitparades kwam. Hun volgende single Best friend werd in de zomer van dat jaar een nummer 1-hit.

Bekend jaren 90 duo boeken

De muziek van Toy Box kan omschreven worden als catchy  eurodance melodietjes die veelal een kinderlijk karakter hadden. Vaak word dit ook wel de ‘bubblegum pop’ genoemd.
Soortgelijke act is bv Aqua.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Toy Box boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties