0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Back to Waterloo

Biografie Back to Waterloo

Laura Vlasblom en Brigitte Nijman kruipen in de huid van Abba met hun Back to Waterloo act. De grootste hits van Abba zijn gemixt tot eigentijdse versies en zorgen voor een fantastische beleving van weleer.

Abba tribute boeken of inhuren

In 1974 won Abba het Eurovisie Songfestival met het nummer “Waterloo” en in no time waren er wereldwijd ruim 350 miljoen platen verkocht. We kunnen vandaag de dag niet meer om Abba heen.

Boek een tribute band

In een spetterende swingende show komen de grootste hits voorbij; ‘The Winner Takes it All’, ‘Dancing Queen’, ‘Money Money Money’, ‘Mama Mia’. Een repertoire wat bijna iedereen aanspreekt.

Back to Waterloo boeken

Met nummers die lekker in het gehoor liggen en bijna iedereen mee kan zingen. Annu nu is het mega populair om als DJ een Abba nummer te draaien in je set en de jeugd vind het zelfs geweldig.

Tribute artiesten

Back to Waterloo word vertolkt door Brigitte Nijman en Laura Vlasblom.  Brigitte zou je kunnen kennen van haar tv carriere en diverse theaterproducties waaronder Ciske de Rat en Evita. Terwijl Laura Vlasblom zelf in 1986 meedeed met het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle.

2 fantastische zangeressen die het Abba repertoire eer aan doen met hun optreden.

NB. er bestaat altijd een mogelijkheid dat 1 van de dames niet beschikbaar is door bv tv werkzaamheden. In dat geval zal een alternate/understudy de zangeres vervangen zodat de act toch door kan gaan. 

Foto credits: Roy Beusker

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Back to Waterloo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie