0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Gina & The Gentlemen

Biografie Gina & The Gentlemen

Ladies and… we present you…. Gina & The Gentlemen is een fantastische formatie die geschikt is voor de meest sfeervolle gelegenheden. Van een receptie tot een bedrijfsborrel, diner of huwelijksceremonie.

Jazzmuziek boeken of inhuren

Van easy listening, popliedjes en jazzy nummers die allen in een (semi) akoestisch jasje gestoken zijn tot een lekkere beat. Want vergis je niet, op de muziek van deze band kun je zeker ook dansen. Enorm veelzijdig dus.

Boek livemuziek

Ze kunnen heerlijk rustige sfeervolle achtergrondmuziek spelen maar zeker ook lekker lekker energieke dansbare muziek maken waarmee het dak eraf gaat. Gina & The Gentlemen zorgen er voor.

Gina & The Gentlemen boeken

In het laatste geval word de contrabas ingeruild voor een basgitaar en zal de drummer plaatsnemen achter zijn drumstel voor de nodige beats. Tezamen zal de energie eraf spatten en zorgt de interactie en passende dansnummers voor een volle dansvloer.

Easy listening en sfeermuziek

De formatie is dus volledig op maat te maken. Voor alleen een sfeervolle achtergrondmuziek voor bv een receptie of ceremonie zul je al met een duo of trio toe kunnen. Maar een extra muzikant zoals een saxofonist, drummer of basgitaar zorgt voor meer dynamiek.

Boek een band voor scherpste gage

Qua samenstelling kun je alle kanten op, maar Gina als leading lady zal jullie in elke formatie verblijden met haar performance en energie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gina & The Gentlemen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie