0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Danny Nicolay

Biografie Danny Nicolay

Danny word geboren in Almere op 12 november 1973 en is vooral bekend van de Toppers en zijn grootste hit “de Geur van je huid”.

Zanger boeken of inhuren

In 2011 is Nicolay heel even een Topper geweest. De Toppers, een zanggroep van Gordon (ex-topper), Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom, zocht in 2011 naar een vijfde Topper om op drie avonden een medley mee te zingen. Na 5 weken van audities werd er iedere week een winnaar gekozen door de Toppers zelf.

Uiteindelijk konden de Toppers niet kiezen en kozen ze zowel Judith Peters als Danny Nicolay en zij mochten een medley zingen tijdens de toppers reeks.

Feest!

Danny geeft al jaren onvergetelijke optredens door heel Nederland en heeft onder andere op grote festivals en evenementen zoals het Jordaan Festival , Hilversum A-live en het GelreDome, Museumplein en de Nacht van Oranje in Ahoy opgetreden.

Danny Nicolay boeken voor scherpste gage

Ook was Danny veelvuldig te zien en te horen op radio en TV waaronder TROS Muziekfeesten, SBS shownieuws, Hart voor Muziek, Life4You, Sterren.nl, Radio 538, Radio NL en bijna alle regionale en lokale zenders.

Gents

Na het Toppers avontuur werd Danny gevraagd om samen met Danny Froger en Wesley Klein optredens te verzorgen tijdens de Nacht van Oranje in 2013. Dit sloeg zo enorm aan dat ze gevraagd werden om ook bij de Toppers 2013 de Halftime Show te verzorgen.

Hier werd de formatie GENTS geboren waarmee ze in 2014 en 2015 ook wederom de Toppers Halftime show hebben gedaan en lekker veel optredens in het land.

Meer informatie omtrent GENTS vind je hier

 

bron foto: twitter Danny Nicolay

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danny Nicolay boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties