0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
René Schuurmans

Biografie René Schuurmans

René Schuurmans is geboren in Sint Michielsgestel, op 20 november 1964 en zingt voornamelijk in het Nederlands en zijn liedjes zijn bij voorkeur levensliederen.

Dierenarts

Hij wilde in eerste instantie dierenarts worden, maar hij hield meer van muziek en drumde al tijdens de jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest. Ook zong hij tijdens feesten en partijen. Samen met zijn zus Astrid vormde hij 5 jaar lang het duo Rene & Astrid.

Duo

Sinds 2001 zingt hij solo en zijn eerste singles “Als ik haar zie”, “Diep in mijn hart” en “Hela Ho” waren bescheiden hitjes in het circuit, maar zijn grootste landelijke doorbraak kwam met het nummer “laat de zon in je hart”.  Dit nummer bracht hij in 2012 opnieuw uit in een nieuw arrangement.

Hitsingle Laat de zon in je hart

In oktober 2014 heeft hij op verzoek van Omroep Brabant een single gemaakt met de titel “Bij ons in Brabant”.
Dit lied hoorde bij een campagne van de omroep en was een ode aan de provincie Noord-Brabant.

zoek je nog meer Brabantse artiesten? Deze wellicht;

Guus Meeuwis
wc ExperienceBZB
Roy Donders
Frans Bauer
Do

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je René Schuurmans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties