0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ray Smith

Biografie Ray Smith

Zanger Ray Smith werd op 30 december 1961 geboren in Friesland. Zijn vader kwam uit Indonesië en zijn moeder uit Friesland. Dit verklaart ook meteen het brede repertoire van Nederlandse, Engelse en Indonesische liedjes.

Zanger boeken of inhuren

Al jong begon Ray met muziek. Spelenderwijs leerde hij zichzelf gitaar spelen. Daarnaast begon hij al redelijk vroeg met “optredens” op verjaardagen van familie en vrienden. Dit resulteerde in spelen in diverse bandjes.

Boek een artiest

Één bandje waar Ray ruim 7 jaar in speelde was de Moluks/Indische formatie Siafusu. De muziekstijl was toen meer richting disco/soul/funk Covers van artiesten als Time Bandits en Santana.

All together now artiesten

Later werd Ray zanger/gitarist in de band Cinnamon en later bij de band Restless. Hier heeft hij zijn podiumervaring weten uit te breiden tot de allround stage performer welke hij nu is.

Ray Smith boeken voor scherpste gage

In 2004 ging Ray solo verder en niet geheel zonder succes. Hij won in 2012 de award voor populairste Indisch-Molukse artiest van 2012. Daarnaast heeft hij een aantal Nederlandstalige singles en Engelstalig album opgenomen.

Ray zingt repertoire in Nederlands, Engels en Indonesisch.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ray Smith boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties