0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gipfel Power

Biografie Gipfel Power

Gipfel Power bestaat uit Roy Stekhuizen en Dave van Ewijk,
Gipfel Power staat voor spass und stimmung. Wie Gipfel Power boekt voor een feestje of evenement zal er zeker van zijn dat het dak eraf gaat.

Richting Stimmung

Roy Stekhuizen die verantwoordelijk is voor de Steirische harmonica en zang loopt al heel wat jaartjes mee in de muziek.
Op zeer jong leeftijd rende hij al rond met de accordeon van zijn opa en na wat ervaring is orkestjes ging hij als 19 jarige spelen bij de bekende Anseltaler waar hij uitgroeide tot volwaardig entertainer

Volksmusic

In 2012 ging Roy als zelfstandig ondernemer verder met een nieuw duo Tiroler Teufel.
Hier trad hij op bij bekende festivals zoals zwarte cross,het grote oktoberfeest Sittard en ddn festival.

Tiroler stimmung

Tegenwoordig is Roy samen met Dave van Ewijk wekelijks op pad met hun Gipfel Power en laat menig feesttent swingen.
Dave van Ewijk werd ook al op jonge leeftijd de muziek met de paplepel ingegoten. Zo was zijn vader drummer bij de Palemiger Spatzen en rende kleine Dave rond met zijn vaders trommelstokjes en sloeg op alles wat hij tegen kwam.

Echte muzikanten en entertainers

Na het spelen met zijn trommeltje en de nodige lessen bij pa ging hij ervaring opdoen bij duo Reality en Tirol Sound. Ook werkte hij bij de bekende muziekzaak Stalmeijer.

Dave en Roy voelen elkaar op het podium perfect aan, en zorgen samen voor 100% stimmung.

Wiesnhammer is de nieuwe naam van deze act. Bekijk hier de actuele info.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gipfel Power boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties