0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Tolle Leute

Biografie  Die Tolle Leute

Die Tolle Leute zijn gestopt per november 2019 en de leadzanger is solo verder gegaan onder de naam Wolfgang!.

Om echt een goede indruk te krijgen van Die Tolle Leute moet je het een keer beleven. Dompel jezelf onder in de Power-Schlager!
Die Tolle Leute zijn te boeken voor 30 minuten maar ook met een Familënshow met inclusief  “Knut” der CO2 Eisbähr en zangeres Monika.

Duo en trio boeken of inhuren

Die Tolle Leute toveren ieder ogenschijnlijk saai oktoberfest om in een dansende, hossende en feestende mensenmassa. De beste Schlagers, apres ski knallers, en Oktoberfest hits vullen het repertoire van Die Tolle leute.

Oktoberfest en schlager artiesten

Een super enthousiaste stageperformance en heel veel interactie met het publiek zorgen voor een stampende en hossende feestmassa.

Die Tolle Leute boeken voor scherpste gage

Van Festival der Liebe tot Hallelujah, van Viva Colonia tot aan Cowboy und Indianer, van Rosamunde tot aan Fiesta Mexicana, en van Schatzi schenk mir ein foto tot aan Hey, wir wollen die Eisbärn sehn, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen leiden tot een volle dansvloer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Tolle Leute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties