0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wolfgang Saufi

Biografie Wolfgang Saufi

Wolfgang Saufi gaat solo. Hij is de leadzanger van de band Die Tolle Leute die in december 2019 hun laatste optreden gaf. Nu gaat hij helemaal alleen de podia en de biertafels beklimmen.

Schlager- en oktoberfest artiesten boeken of inhuren

Bij uitstek geschikt voor Oktoberfesten, Après-ski feesten, bierfesten, feesttenten, feestavonden etc. en heeft de 100% stimmungsgarantie! De gezelligste en meest herkenbare oktoberfest kneiters vuurt hij af op het publiek.

Boek een zanger of zangeres

Zodra deze party kanon de bühne betreed barst het feest los. Hij stond al op het podium van Das Coen und Sanderfest van radio538 en op Dutch Valley, maar hij wil nog veel meer.

Wolfgang Saufi boeken voor scherpste gage

Verwacht veel interactie, een flinke dosis zelfspot en humor.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wolfgang Saufi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties