0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Peter Polonaise

Biografie Peter Polonaise

Peter Polonaise houd wel van een feestje.Hij geeft een spetterend live-optreden waarin hij de bekendste carnavalsknallers in medleys in hoog tempo voorbij laat komen.

Carnavals act boeken of inhuren

Peter Polonaise heeft een 30 minuten durend spetterend live-optreden waarin de bekendste carnavalsknallers in medleys in hoog tempo voorbij komen.
(Denk aan: “De Bostella”, “Sex met die kale”, “Het dondert en het bliksemt”,  “Toeter op m’n waterscooter”, “Joost”,  “Viva Espagna”, “Vrouwkes”, maar ook: “Mexico”, “De stuiterbal”, “Geef mij de sleutel van je voordeur”, “Dans je de hele nacht met mij” en “Hutje op de hei”.

Feestje vieren

Op een geweldig confettifestijn is peter Polonaise niet te missen daarom boekt u voordelig bij Burolivemuziek.nl.

Peter Polonaise boeken voor scherp gage

Zijn kennismakingslied “We Drinken Door” komt dit jaar nog uit en de productie voor het carnavalsnummer van 2017 is al in volle gang, we wachten in spanning af en zijn erg benieuwd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Peter Polonaise boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties