0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Barbara Straathof

Biografie Barbara Straathof

Barbara Straathof is in de vroege ochtend van 24 december 2016 aan de gevolgen van baarmoederhalskanker overleden.
Wij  wensen haar vriendin, familie en naasten veel sterkte toe met het verwerken van dit groot verlies van deze mooie persoonlijkheid en fantastische zangeres.

IN MEMORIAM:

Barbara werd als kind uit het koor gezet omdat ze nog beter was in keten dan in zingen. Sinds begin van haar studenten leven rond de twintig jaar is ze serieus geworden en kwam erachter dat zingen toch echt voor haar was en dat ze het niet voor haar neus voorbij moest laten gaan! Ze begon als zangeres en dat laat ze horen ook!  De 37 jarige zangeres heeft een krachtige stem die heerlijk rockt, verder zingt ze prachtige ballads als gesneden koek.

Auditie TVOH

Bij de the voice of holland greep ze de kans en zong ze haar nummer voor groot publiek. Iedereen keek naar haar en ze stond daar prachtig te zingen. Ook alle stoelen omgedraaid door Barbara’s machtig mooie stem, ze moest uiteindelijk kiezen in welk team ze wou en koos voor het team van Marco Borsato.

Barbara Straathof pakte met het nummer ‘Skyfall’ de zesde positie in de iTunes Download Top 100. Barbara zong het nummer tijdens de vorige live show. Hiermee staat ze momenteel met drie nummers in de iTunes Top 100.

Nummers op het Netvlies

‘You Know I’m No Good’ en ‘Make You Feel My Love’ zijn de twee overige nummers welke al langere tijd geliefd zijn bij het luisterend publiek en zal op ieders netvlies staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Barbara Straathof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie