0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bastiaan Ragas

Biografie Bastiaan Ragas

Bastiaan kennen we als voormalig tieneridool in de boyband Caught in the Act en verkocht op jonge leeftijd al 12 miljoen platen in Europa en Azië.
Hij schitterde in musicals en ontving voor zijn rol in Aida een musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol.

Tv/Film Carrière

Hij speelde hoofdrollen in films als Sportman van de Eeuw, De Indiaan werd met een Gouden Kalf bekroond. Ook was hij te zien in oa.  Gooische Vrouwen en All Stars. Trad op met Mike en Thomas en met zijn eigen theatershow en de ‘TCB Elvis Band’ veroverde hij de theaters in Nederland en België. Bastiaan presenteerde het TV programma ‘Eye opener’ voor Veronica, Staatsloterij Zomershow voor RTL4 en Miss Nederland.

Singer/Songwriter

Bastiaan schreef samen met Christiaan Hof het prachtige ontroerende stuk Mama als voorproefje op zijn nieuwe NL talige album. Stephan Geusenbroek en Tjeerd van Zanen namen de productie op zich. De muziek en teksten van Bas zijn melodisch, theatraal en pakkend. Popmuziek met een hart.

Veelzijdige duizendpoot

Naast zijn werkzaamheden als zanger, presentator en acteur is hij ook te horen als voice-over bij verschillende programma’s zoals Over de Kook (RTL 5) en SOS Verbouwing (RTL 4).

Bastiaan Ragas boeken tegen de scherpste prijs

Bastiaan Ragas voelt zich al 20 jaar als artiest thuis op het poppodium, het theatertoneel en de film- en televisiestudio.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bastiaan Ragas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties