0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Griet Wiersma

Biografie Griet Wiersma

In 1989 begon Wiersma aan een zangcarrière naast haar werk als taxichauffeur. Na een auditie bij De Happy Tuners werd Griet gekozen uit acht dames.
Na deze periode ging zij verder als duo. Bij één vd optredens van dit duo was Teake van der meer en dit resulteerde vanaf 2000 in optredens samen Minze Dijksma.

Veelal als theater trio in een avondvullend theaterprogramma met zang, humor en goochelacts.

Bekende Friese zangeres boeken of inhuren

In 2001 volgde de show 40 jier Lytse Teake, waarvoor nieuwe nummers geschreven moesten worden. Een van de nummers was “Frysk Hynder”.
Dit nummer werd een grote hit in Friesland.

Zangers en zangeressen inhuren

Bij solo-optredens blijft Griet echter voorlopig een leuke mengeling van Fries- Nederlands- en Engelstalige nummers brengen.
Een dansbaar repertoire met een hoog meezing gehalte om zo, overal waar men van gezelligheid houdt, voor de juiste sfeer te kunnen zorgen.

Griet Wiersma boeken voor scherpste gage

Ook is het mogelijk om ter aanvulling een deel in het programma te reserveren voor een typetje en een leuke sketch.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Griet Wiersma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties