0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Marco Borsato

Biografie Marco Borsato

Marco Roberto Borsato is geboren in Alkmaar op 21 december 1966 en is naast zanger ook acteur en coach bij The Voice Kids en voormalig coach bij TVOH.
Sinds dat Marco overschakelde op het zingen in het Nederlands brak de zanger pas echt door.

Bekende zanger boeken

Borsato brak in 1990 pas echt door nadat hij de soundmixshow van Hennie Huisman won met zijn vertolking van het nummer “At This Moment” van Billy Vera en bracht daarna 3 Italiaanstalige albums uit alvorens hij in 1994 overstapte op het zingen in het Nederlands.

Dromen zijn Bedrog

Zijn eerste Nederlandstalige hit was “dromen zijn bedrog” en was een cover van het Italiaanse nummer ‘Storie di Tutti i Giorni’ van Riccardo Fogli en stond ruim 13 weken op nummer 1 in de top 40.
Zijn eerste Nederlandstalige album die ‘Marco’ was genaamd, werd tevens een groot succes en kreeg uiteindelijk 2 platina platen.

Successtory

Naast zanger is Marco ook coach bij TVOH (kids) en acteur en maakte zijn acteerdebuut in de film Wit Licht. Sinds zijn grote doorbraak maakte Marco vele memorabele concertreeksen waaronder 3Dimensies en Duizend spiegels tour.

Marco Borsato boeken voor scherpste gage

Naast zijn carrière is Marco sinds 1998 ambassadeur van War Child Nederland en steunt in deze met fondsenwervende en promotionele activiteiten en bezoekt projecten in het Buitenland.
Voor War Child werd het nummer Speeltuin geschreven; inmiddels een ode aan de vrede voor kinderen.

Foto: bron Marco Borsato Twitter

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marco Borsato boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie