0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marco Borsato

Biografie Marco Borsato

Marco Roberto Borsato is geboren in Alkmaar op 21 december 1966 en is naast zanger ook acteur en coach bij The Voice Kids en voormalig coach bij TVOH.
Sinds dat Marco overschakelde op het zingen in het Nederlands brak de zanger pas echt door.

Bekende zanger boeken

Borsato brak in 1990 pas echt door nadat hij de soundmixshow van Hennie Huisman won met zijn vertolking van het nummer “At This Moment” van Billy Vera en bracht daarna 3 Italiaanstalige albums uit alvorens hij in 1994 overstapte op het zingen in het Nederlands.

Dromen zijn Bedrog

Zijn eerste Nederlandstalige hit was “dromen zijn bedrog” en was een cover van het Italiaanse nummer ‘Storie di Tutti i Giorni’ van Riccardo Fogli en stond ruim 13 weken op nummer 1 in de top 40.
Zijn eerste Nederlandstalige album die ‘Marco’ was genaamd, werd tevens een groot succes en kreeg uiteindelijk 2 platina platen.

Successtory

Naast zanger is Marco ook coach bij TVOH (kids) en acteur en maakte zijn acteerdebuut in de film Wit Licht. Sinds zijn grote doorbraak maakte Marco vele memorabele concertreeksen waaronder 3Dimensies en Duizend spiegels tour.

Marco Borsato boeken voor scherpste gage

Naast zijn carrière is Marco sinds 1998 ambassadeur van War Child Nederland en steunt in deze met fondsenwervende en promotionele activiteiten en bezoekt projecten in het Buitenland.
Voor War Child werd het nummer Speeltuin geschreven; inmiddels een ode aan de vrede voor kinderen.

Foto: bron Marco Borsato Twitter

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marco Borsato boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties