0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Tjeerd (Henstra)

Biografie Tjeerd (Henstra)

Tjeerd is de zoon van de veel te vroeg overleden Friese zanger Rommy (“en steeds weer huil je”) en is naast zanger nu ook kroegbaas van een café op Texel.

Bekende Friese zanger

Het ‘artiest zijn’ zat er bij Tjeerd al vroeg in en dat kon ook niet anders met zo’n beroemde vader. Tjeerd deed op de lagere school al mee met playbackshows als Elvis Presley en deed samen met zijn broertje Trienes de Everley Brothers.

Volkse zanger boeken

Na wat zanglessen te nemen besloten de heren het toch maar live te gaan proberen.
Dat bleek een goede keuze te zijn want al gauw traden ze op door het hele land als the Nightbrothers.
Al duurde dat niet lang, want Tjeerd had zijn zinnen gezet op een café.

Zingende kroegbaas

Bijna drie jaar was hij uitbater van een bloeiende zaak in Friesland maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en na een uitstapje als kroegbaas ging hij toch weer beginnen met zingen. Nederlands volks repertoire uit Friesland.

Friesland Nederlandstalige volkszanger

Tjeerd maakte een aantal singles, waaronder duetten met Hepie(Hepie en Hepie), Rommy (vader van Tjeerd) en Agnes Sambrink (friestalig).
Tjeerd is één van de bekendste Friezen voor wat betreft de volkse zangers en heeft een schare fans opgebouwd door de jaren heen.

Zijn fans zingen dan ook allemaal zijn nummers “Joanna” en “Mexican girl” luidkeels mee.

Tjeerd is gestopt met optreden!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tjeerd (Henstra) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie