0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Adrian Mey

Biografie Adrian Mey

Adrian werd geboren op 5 september 1955 in Hessum. Als klein jongetje was hij altijd al met muziek bezig. Hij speelde met zijn eigen gemaakte trommeltje de leukste kinderliedjes en belandde in de wereld waar hij zich helemaal thuis voelde: koren en later de lichtere muziek!

Nummer Adrian mey

Al meerdere cd’s zijn door hem uitgebracht. Eén van de liedjes die hij schreef is zelfs nog opgenomen door Arne Jansen. Het gaat om het nummer “Schaam je voor je tranen niet”.

Adrian’s repertoire

Adrian’s repertoire is vrij uitgebreid.  Grotendeels bestaat zijn repertoire uit de gezellige Nederlandstalige meezingers van bekende Nederlandse artiesten. Maar niet te vergeten zijn eigen liedjes zoals o.a.: De laatste Sirtaki, Zomerzon, Zoet is de wijn van Samos, het genieten waard! Wij gunnen u dit van harte daarom boekt u Adrian mey nu voordelig bij BUROLIVEMUZIEK.NL

Adrian is ook niet vies van een Gronings-, Engels-, en Duitstalig nummertje… en zingt graag voor u!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Adrian Mey boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties