0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeffrey Tanis

Biografie Jeffrey Tanis

Jeffrey Tanis werd op 19 mei 1986 geboren in Utrecht. Al jong zong hij alles mee van zijn grote voorbeelden André Hazes, Willy Alberti en Engelbert Humperdinck.

Echte professional

Jeffrey’s professionele zangcarrière begon zo’n tien jaar geleden met de single ‘Waarom kan ik geen afscheid nemen’. Hierna volgden vele singles, samengebracht op het in 2016 verschenen album ‘Verloren Tijd’. Dit album is groots gepresenteerd in de La Bastille XL in Amsterdam, waar hij al vier jaar lang met diverse vrienden uit het vak elke zondag de tent op z’n kop zet.

Raakt in je hart

Jeffrey laat je dansen en lachen met zijn gezellige feestnummers maar laat de tranen in je ogen springen als hij een ballad zingt. Hoe dan ook, Jeffrey raakt altijd je hart!

Jeffrey Tanis boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeffrey Tanis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties