0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Double Dj’s

Biografie Double Dj’s

Double DJ’s bestaat uit het feestduo Jeroen Stabel en Robbie van Rijt en zijn beide geen onbekende in het feestcircuit. Ook zij waren feest DJ alvorens zij de microfoon pakten en met veel succes op feesten en partijen de boel op stelten zetten als zangers.

Feestartiest boeken

Zij scoorden al vele hits maar hun grootste en bekendste hit scoorden ze in 2010 met “boven op de Berg” en word nog veelvuldig gezongen in feest- en aprèsski café’s in binnen- buitenland.
Andere hits van de mannen zijn: “Roeien, zeilen, vissen”, “Zwaai eens even naar mijn vogeltje” en “Ja, die van jou die is te klein”?

Double Dj’s boeken voor scherp gage

Daarnaast scoorden ze een zomerhit met het nummer “De reddingsboot”.
De mannen brengen ieder jaar wel een kneiter van een (carnavals)hit en dat was 2016 de single “dit is de dag”.

Ieder jaar brengen de heren een krakende carnavalsplaat uit. Voor de feestperiode van 2020 gaan ze een samenwerking aan met Die Männer, met hun single Bierpolka.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Double Dj’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties