0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Anna Und Brigitta

Biografie Anna Und Brigitta

Anna und Brigitta zorgen met hun charmante blikken, zwoele stemmen en aanstekelijke hits ieder optreden weer voor een top feest waarbij iedereen luidkeels meezingt en meedeint.

Oktoberfest en schlager artiesten boeken

Geboren hoog in de bergen van Zwitserland en daar in de Alpenweide leren zingen maar al vroeg in aanraking gekomen met Nederland en hier al snel naar toe verhuist.

Coverbands en artiesten boek je simpel online

Nu zorgen de dames hier in NL voor een echt Duits gemütlich sfeertje en zingen ze de sterren van de hemel in hun 30 minuten durende optreden.

Anna Und Brigitta boek je voor scherpste gage

Hits als Ich Bin Wie Du, Sierra Madre, Ein Festival der Liebe, Tausend Mal Belogen en Ein Stern. Maar de dames zingen ook wel eens een Engelstalig liedje van de Pointer Sisters en Boney M. Als het maar swingt.

Een optreden van deze ganz gemütlichte dames zul je dan ook niet snel vergeten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Anna Und Brigitta boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties