0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Havenzangers 2.0 (mulder en mulder)

Biografie Havenzangers 2.0 (mulder en mulder)

Vanaf 2015 gaat het duo Mulder en Mulder verder onder de naam Havenzangers 2.0.
Dit in reactie op de vele vragen die het publiek tijdens optredens aan Mulder en Mulder stelden.
Zingen jullie nog wat van de Havenzangers?  Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo? 

Zeemansliedjes

De Havenzangers werden opgericht in 1977.
Aanvankelijk waren zij gespecialiseerd in oud-Hollandse zeemansliedjes. De band is vooral in het Nederlandse schnabbelcircuit bekend, maar heeft eind jaren tachtig ook in de Verenigde Staten en Canada getoerd.

De Havenzangers bestonden de laatste jaren uit Henk Pleket (1937-2011) en Willem Mulder. In augustus 2007 gingen de beide heren uit mekaar en gingen solo werken. In de zomer van 2008 begon hij een nieuw duo samen met zijn zoon Wesley onder de naam Mulder & Mulder.

Mulder en Mulder

Maar vanaf 2015 hebben Vader en zoon Mulder besloten om weer verder te gaan als de (nieuwe) Havenzangers onder de naam Havenzangers 2.0.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Havenzangers 2.0 (mulder en mulder) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties