0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Krijn en Marleen

Biografie Krijn en Marleen

Marleen, de frontvrouw van de bekende coverband Virus en Krijn van het voormalige populaire Friese pop duo Die Twa  hebben hun krachten gebundeld. En dat kun je horen! 2016 was het jaar dat Krijn & Marleen zijn begonnen aan een nieuwe uitdaging.

Vrolijk en aanstelijk

Vrolijke, aanstekelijke covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak vallen. Ze passen zich dan ook razend snel aan, aan de sfeer en het publiek. Daarom is geen 1 optreden het zelfde.

Een schat aan podiumervaring

Zowel op grote podia als in een intieme setting laten ze iedereen meegenieten. De nieuwste popsongs zingen ze, maar ook 60/70/80er jaren hits. Als de klant tevreden is….. dan pas zijn Krijn en Marleen het ook.

Krijn en Marleen boek je tegen de scherpste prijs

Krijn en Marleen zijn naast hun duo optreden natuurlijk ook te boeken als front vrouw en man met hun complete band Virus!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Krijn en Marleen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties