0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lingo’s

Biografie Lingo’s

De Lingo’s is een feestduo dat ontstaan is uit feestband Fantastisch dat in de zomer van 2018 is gestopt met spelen. Maar dus niet gestreurt van de heren zijn er klaar voor.

duo en trio boeken of inhuren

Lingo’s zijn de zangers Chiel en Wiel. Een heerlijk gezellig duo dat feest met ballen maakt. Al ruim 12,5 jaar maken ze samen muziek en nu dus als duo te boeken.

carnavalsartiesten boek je simpel online

Het duo is te boeken in diverse settingen en volledig op maat. Heeft u een oktoberfest of Carnavalsavond of een Hollandse avond? Geen enkel probleem voor de heren.

Lingo’s boeken voor scherpste gage

U geeft aan welke kant dit duo op moet en Chiel en Wiel doen de rest. Incluis ballen met inhoud.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lingo’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties