0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
feestband Fantastisch

Biografie feestband Fantastisch

“Fantastisch” is een feestband uit het oosten van Nederland, de Achterhoek om precies te zijn, en met deze feestband krijg je een fantastisch feest 🙂

bands boek je simpel online

Het repertoire bestaat uit lekkere nummers van o.a., The Beatles, Rolling Stones, Drafi Deutscher, Tony Christie, The Monkees, Normaal, The Sweet, Peter Maffay, Rowwen Heze, VOF de kunst enz. enz. enz, van rock tot polonaise alles komt voorbij in het Engels, het Duits en het Nederlands.

Feestband boeken of inhuren

Stuk voor stuk nummers die garant staan voor een hoog meezing gehalte, lange polonaises en één hossende menigte. Fantastisch toch?
Fantastisch bestaat uit 4 super ervaren muzikanten die weten hoe je een feest moet maken.

Feestband Fantastisch boeken voor scherp gage

Van kermis tot kroeg en van festival tot huiskamerconcert overal komt de muziek van “fantastisch“ tot zijn recht en overal gaat het “dak er af”.

De energie en het enthousiasme spat er van af en het vermaken van het publiek is vanaf de eerste tot de laatste minuut de belangrijkste opdracht tijdens hun optredens.

Deze band is gestopt en onder het feestduo de Lingo’s verder gegaan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je feestband Fantastisch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties