0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Soulbeach

Biografie Soulbeach

Soulbeach is een energieke coverband dat bestaat uit 5 topmuzikanten met als frontman Mark Ebing, die landelijk bekend werd als winnaar van het tv programma popstars.

Coverband en top40 band boeken of inhuren

De band is een wervelende hitsensatie die je van begin tot eind een avond vol beleving geeft. Hits van toen worden afgewisseld met de klappers van nu en dit alles in hoog tempo in verrassende medleys en vette mash ups.

Bands boek je simpel online bij Burolivemuziek.nl

De podiumsetting van de band is al even zo spectaculair met witte  hoogglans baby vleugel, spectaculaire lichtshow en 5 top muzikanten in zwart kostuum.

Soulbeach boeken voor scherpste gage

Frontman Mark is met zijn loepzuivere stem en aanstekelijke dosis energie een top verschijning. Voeg daar vier waanzinnige muzikanten en een ongelooflijk divers repertoire aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een geweldig feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soulbeach boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties