0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Blue Bandits
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Blue Bandits

The Blue Bandits is een sixtiesband uit Noord Holland. West Friesland om precies te zijn. Maar de ervaren rotten uit het vak spelen in heel Nederland en het liefst de zaal plaat met de bekendste muziek uit de jaren 60.

Coverband boeken

De brylcreem zwart is inmiddels al ruimschoots ingeruild voor de kleur zilvergrijs maar deze oude rockers zijn nog steeds gedreven door dezelfde passie voor de muziek uit de jaren 60.

Boek en band

Het repertoire is zeer breed te noemen en omvat vele hits uit de jaren 60. Beleef dan ook een feest der herkenning met deze fantastische coverband. Zeer breed inzetbaar van privé feestje tot een spetterend 60’s thema feest of bedrijfsfeest.

The Blue Bandits boeken voor scherpste gage

De 5 ervaren muzikanten hebben de afgelopen decennia in diverse bands gespeeld en sinds 2016 speelt de band samen in de huidige formatie.

Cliff Richard, Elvis Presley, Roy Orbison, The Beatles, Trini Lopez
en als instrumentaal repertoire : The Shadows, ZZ en de Maskers, The Jumping Jewels, The Ryders

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Blue Bandits boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties