0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
SOULID!
  • Info
  • Repertoire

Biografie SOULID!

De leukste soul en funkband van NL met de leukste en allerbeste 8 koppige muzikanten. Deze band zorgt met een spetterend repertoire van de allerbeste soul en funk nummers voor een fantastisch feest.

Disco soul funk band boeken

De band speelt nummers van Beyoncé, Stevie Wonder, Bruno Mars, Tina Turner, Justin Timberlake en heel veel andere top nummers uit de laatste decennia disco tijdperk.

Boek een coverband

De super enthousisaste muzikanten zorgen met hun moves en grooves voor een onvergetelijk feest waarin de bezoeker de hele avond op de dansvloer zal staan om de zolen van de schoenen kapot te dansen.

SOULID! boeken voor scherpste gage

Veel is mogelijk met deze top band. Een rustige opbouw van de avond met easy listening? Geen probleem. Of gelijk een knalfeest? Absoluut geen probleem. De band denkt graag mee.

Band boeken of inhuren

De band is te boeken voor een spetterend bedrijfsfeest of een fantastische bruiloft. Maar eigenlijk is de band overal geschikt waar de bezoekers de beste soul en disco muziek wil horen.

60’s , 70’s, 80’s, 90’s, oo’s, en NOW

waaronder

RESPECT – ARETHA FRANKLIN – 1967
SATISFACTION – ROLLIN’ STONES (ARETHA FRANKLIN VERSION) – 1965
SIGNED, SEALED, DELIVERD – STEVIE WONDER – 1970
I’M EVERY WOMAN – CHAKA KHAN – 1978
DON’T STOP TILL YOU GET ENOUGH – MICHAEL JACKSON – 1979

I’M SO EXITED – THE POINTER SISTERS – 1982
PROUD MARY – IKE & TINA TURNER – 1988
CONGA – GLORIA ESTEFAN – 1992
FREE YOUR MIND – EN VOGUE – 1992
MOVES LIKE JAGGER – MAROON 5 – 2010
NIGHT LIKE THIS – CARO EMERALD – 2010

UPTOWN FUNK – BRUNO MARS – 2014
CHEERLEADER – OMI – 2015
MESMERIZED – FAITH EVANS – 2005
VALERIE – AMY WINEHOUSE – 2006

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SOULID! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties