0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Chicago Funk

Biografie The Chicago Funk

Het team van StagePro productions en de Amerikaanse Creative Director David A Tobin hadden het idee om een groep ras muzikanten samen te brengen, ieder met hun eigen unieke gevoel en verhaal, maar allemaal met een gedeelde liefde voor Earth Wind and Fire.

Earth, Wind and Fires – The Mighty Elements Band®️

Ze vonden een fantastisch team van muzikanten die dezelfde passie delen voor deze wereldberoemde band. Het belangrijkste doel was om de authentieke Earth, Wind & Fire sound te creëren en ervoor te zorgen dat het een eerbetoon zou zijn en geen imitatie of soundmix act.

Tributeband boeken

Het boeken van een tribute band kan een geweldige manier zijn om de muziek van je favoriete artiest te ervaren zonder de kosten en logistieke uitdagingen van het boeken van de originele band. Een goede tribute band kan de sfeer en energie van het originele optreden nabootsen en het publiek een onvergetelijke ervaring bieden. Het is ook een geweldige manier om de muziek levend te houden en te genieten van tijdloze klassiekers met vrienden en familie.

Earth Wind & Fires runner up!

The Chicago Funk, toen nog onder de naam The Mighty Elements Band® van Earth, Wind & Fire, nam in 2023 deel aan het televisieprogramma “The Tribute – Battle of the Bands” op SBS6 en maakte indruk op het publiek. Ze werden tweede in dit ongekend populaire programma. Televisiezenders in binnen- en buitenland, evenals casinoresorts in Las Vegas, hebben hun interesse getoond in deze tributeversie van de legendarische originele popgroep uit de jaren ’70 en ’80, die gepland staat voor 2023.

The Chicago Funk boeken

Laat je meeslepen op deze muzikale sensatie van de Tribute-band naar de landen van fantasie, Boogie Wonderland, In the Stone, After the Love has Gone en de wereldhit September. Trek je beste 70’s en 80’s outfit uit de kast en geniet van een onvergetelijke avond vol klassiekers. Boek deze top tributeband via Burolivemuziek.nl!

fotobron: De tamboer Hoogeveen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Chicago Funk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie