0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
KISSterious (Kiss Tribute)

Biografie KISSterious (Kiss Tribute)

KISSterious (Kiss Tribute) werd geformeerd door 4 ex-leden van andere Kiss Tribute Bands en explodeerde in 2011 uit zijn repetitieruimte en kwam vrijwel onmiddellijk in het Nederlandse kernpodia circuit terecht. De band verworf nationale bekendheid door hun samenwerking met Marco Borsato, Veronica Magazine & popfotograaf William Rutten.
In 2012 mocht de band een intiem optreden verzorgen met Rock Diva Ellen ten Damme.

Tribute bands boeken of inhuren

Na deze onstuimige start werd KISSterious spoedig geboekt op festivals in binnen – en buitenland o.a. Koempelrock, Borstrock, RotoRock, Hoekstock, PolderRock, SluisRock, Heavy Rocks, Parkpop en kreeg het in 2012 een vaste plek tijdens de Legends of Rock Tribute Tour. Verschillende kernpodia in Nederland en België boekte de band o.a. De Lakei, Estrado, Nozem en de Non, Tavenu, Maf Centrum, Duycker, Lakei, Gebouw T en Patronaat.

coverbands en artiesten

Een show van KISSterious betreft de complete regalia; make-up, de nostalgische KISS outfits inclusief de platform boots, signature gitaren een een compleet LED-verlichte drumkit. Daarnaast een verlicht KISS-logo, flamejets, rook, blinders, sirenes, confetti, en ga zo maar door.

Voordelig een band boeken

Het repertoire van Kiss Lickss bevat songs uit het gehele oeuvre van de band. Alle bekende jaren 70, 80 & 90 hits komen aan bod. En uiteraard worden de wereldberoemde #1 hits I was made for lovin’ you & Sure Know Something ook gespeeld.

‘I Was Made For Lovin’ You’

Een setlijst vol klassiekers als DETROIT ROCK CITY, LOVE GUN, ROCK AND ROLL ALL NITE en LICK IT UP, maar ook de all time favorites als SURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN’ YOU.

Kiss Lickss (Kiss Tribute) boeken voor scherpste gage

Keer terug naar de dagen van de glamourrock uit de jaren ’70 en beleef de nostalgische sound en de vette show. If you tink it’s too loud, you’re probably too old to Rock And Roll All Nite And Party Every Day!

Kissterious zijn Keffin Hauser, Maarten van Schoorl, Mauri Oliver en Erik Schut.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KISSterious (Kiss Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties