0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
This Woman’s Work (Kate Bush tribute)

Bibiografie This Woman’s Work

This Woman’s Work, de Kate Bush tribute band uit Zwolle, brengt de muziek van Kate Bush opnieuw tot leven. Deze vijfkoppige band, bestaande uit gedreven muzikanten met een liefde voor Kate Bush, staat garant voor een geweldige avond vol nostalgie en ontdekking. Of je nu komt om herinneringen op te halen of om kennis te maken met het unieke geluid van Kate Bush, This Woman’s Work levert een onvergetelijke ervaring.

De band, bestaande uit Lieke Bax op zang, Renée Middelhuis op toetsen, Edwin Versprille op gitaar en synths, Jelcher Drent op basgitaar, en Guus Veldman achter de drums, is een jaar geleden ontstaan op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle onder begeleiding van Serge Bredewold en wordt nu begeleid door Zosja El Rhazi.

Tributeband boeken bij Burolivemuziek.nl

Stap terug in de tijd van Kate Bush met This Woman’s Work. Geniet de hele avond samen met de band van iconische hits zoals “Wuthering Heights,” “Running Up That Hill,” en “Babooshka.” Door Kate Bush’s muziek zo authentiek mogelijk te benaderen, transporteert de band het publiek naar de jaren ’80. Met een geweldige zangeres en een te gekke band brengen ze niet alleen de grootste hits, maar ook minder bekende nummers, waardoor alle facetten van Kate Bush’s muzikale genie worden belicht.

Boek This Woman’s Work voordeling

Maak je klaar voor een avond vol prachtige muziek en ervaar de unieke klanken van Kate Bush met This Woman’s Work! Of je nu een liefhebber bent van Kate Bush of haar muziek voor het eerst ontdekt, deze tribute band biedt een magische reis door het oeuvre van deze legendarische artiest. Voeg This Woman’s Work toe aan jouw evenementenagenda voor een betoverende avond die zeker in de smaak zal vallen bij het publiek.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en boekingen, neem gerust contact op en geef jouw evenement een vleugje magie met This Woman’s Work!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je This Woman’s Work (Kate Bush tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie