0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Letz Zep

Biografie Letz Zep

Officieel de nummer eén tribute band Led Zeppelin in het Verenigd Koninkrijk. Letz Zep werd geboren met het doel om als Tribute band op de beste manier een van de belangrijkste rockgroep in de history te eren, Led Zeppelin.  Alle bandleden hebben een lange muzikale carrière en hoge kwaliteit.

Sfeerproeven

Letz Zep tribute is een groep die je de sfeer laat proeven van het leven van Led zeppelin en je de rock en roll ziel uit je haalt. Ze willen niet aan de groep verdringen integendeel, ze worden en behandelen met groot respect, en handelen ook naar de gedachtegangen van De legendarische groep.

Zegen van Jimmy Page en Robert Plant

Letz Zep heeft de zegen van Jimmy Page en Robert Plant, met name Robert plant zei: “. hey, Ik ben op het podium”. Genoeg redenen om de band te boeken.

Concert

In ongeveer twee uur durend concert van Led Zeppelin met een discografie van de belangrijkste hits “Stairway to Heaven”, “Whole Lotta Love”, “Rock roll” nemen ze je mee in de wereld van Led Zeppelin.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Letz Zep boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties