0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute)

Biografie Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute)

De Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute) is een tributeband van Neerlands bekendste Rockband aller tijden. Zij spelen niet alleen in Nederland maar worden ook regelmatig in buitenland gevraagd.

Boek een tributeband

Ze speelden al eerder in België en Duitsland. Naast de bekende en herkenbare nummers speelt de band ook regelmatig nummers van vergeten albums van de Earrings. Overwegend is het meeschreeuwen met alle hit klassiekers zoals “When the lady Smiles” en “Twilight zone”.

Band boeken of inhuren

In 2013 werden de mannen van Bloody Buccaneers gevraagd om een speciale versie van ‘Radar Love’ te spelen. Hiervoor werd de band uitgebreid met een heel Harmonie orkest en kreeg de hand flink op elkaar voor deze versie.

Het publiek is ook gek op de Buccaneers. Ze hebben een hele grote fanbase en op social media zijn de mannen populair. Videoclips zijn de Buccaneers zijn veel bekeken met minimaal 35000 views.

Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute) boeken

Pinkpop baas Jan Smeets deed de band zelfs aanprijzen op 3FM en nodigde de band uit op het jubileumfeestje om op te komen treden.

fotocredits: acclararafoto

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties