0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Doe Normaal Joh (Normaal covers)
  • Info
  • Repertoire

Biografie Doe Normaal Joh (Normaal covers)

Een tribute aan de bekendste (boeren)rockband die NL ooit rijk was; Normaal. Met Doe Normaal Joh (Normaal covers) word een ode gebracht aan de rockmuziek van Bennie Jolink en zijn mannen.

Tributebands boeken of inhuren

Deze tributeband speelt al een aantal jaren met mekaar en dat is te horen en te zien. Net zoals je kunt zien dat de mannen echte liefhebbers zijn van de muziek van Normaal.

Rockbands en coverbands

Ze hebben zich toegelegd op het repertoire van Normaal uit de beginperiode. Met krakers als Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi en uiteraard Oerend Hard.

Doe Normaal Joh (Normaal covers) boeken voor scherpste gage

Ze staan garant voor een ouderwets avondje Höken. Een waardig eerbetoon aan de godfathers van de boerenrock.

De setlijst wordt voortdurend aangevuld met oude krakers, juweeltjes en vergeten nummers van Normaal. Zoals: Daldeejen, Hummelo, Deurdonderen, Ojadasawa, Alie, Heidi, Eenvoudige Boerenlul, Oerend Hard, Ik mos pissen, De Boer is Troef, Ballade van een Muzikant, De Boer is Troef, Noar ’t Cafe, Geef ut Toe, Oe wat een volk en nog veel meer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Doe Normaal Joh (Normaal covers) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties