0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Boys named Sue (Johnny Cash tribute)
  • Info
  • Repertoire

Biografie Boys named Sue (Johnny Cash tribute)

Boys named Sue is de bekende Johnny Cash-tributeband uit Amsterdam. “Everybody loves Cash”. Zowel jong als oud kunnen de nummers meezingen en alleen al daarom wordt elk concert van de Boys een groot succes. De band speelt zowel in cafés als op grote podia, bruiloften en partijen.

Tribute band  of artiest boeken of inhuren

Spelen de liedjes van Cash niet klakkeloos na, maar brengt de nummers op de wijze waarop ze het beste tot hun recht komen.
De band speelt het oude werk van Cash, maar laat ook de American Recordings niet onberoerd.

Boys named Sue (Johnny Cash tribute) boeken voor scherpste gage

Na de bandoprichting in 2001 en enkele bandwisselingen, staat er inmiddels een zeer ervaren gezelschap op het podium, dat alle facetten van Johnny Cash laat horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash.

San Quentin                        Ghost Riders in the Sky
A Boy named Sue               A Thing called Love
I walk the line                    I Saw the Light
I never picked Cotton       I got stripes
Ring of Fire                        Rowboat

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Boys named Sue (Johnny Cash tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties